Vpiši iskalni niz

Podjetje opravlja prevoze tovorov s kiper polpriklopniki velikosti  od 40m3 do 65m3, s polpriklopniki s pomičnim dnom velikosti 90cbm, polpriklopniki s ponjavo velikosti 100cbm.

Registrirani smo za prevoz  žit, živalskih stranskih produktov, surovin za industrijo, vseh vrst odpadkov, vključno z nevarnimi – ADR odpadki za vse države Evropske unije.

Vsa vozila so opremljena z ADR opremo, naši zanesljivi vozniki pa so ustrezno usposobljeni. 

Vsa vozila so opremljen s GPS Sledenjem. 

Vozni park

V voznem parku razpolagamo z različnimi tipi polpriklopnikov za vse vaše potrebe.

Vsa naša vozila izpolnjujejo evropske ekološke standarde z vgrajenimi EURO6 motorji, ter so redno vzdrževana ter servisirana.

Lastna logistika

Lasten logističen oddelek nam omogoča hitrejšo in jasnejšo komunikacijo med našimi vozniki na poti in disponenti v pisarni, ki omogoča hitrejše odločanje in prilagajanje na nastale situacije. Prav tako je posledično izboljšana kvaliteta nadzora nad vozili, zaradi katerega so lahko naše stranke brez skrbi, da bodo njihovi prevozi opravljeni brezhibno in pravočasno.

Certifikati/Licence

V skladu s CMR konvencijo imamo urejeno zavarovanje prevozniške odgovornosti preko mednarodnega zavarovalniškega posrednika ASKO GmbH.

 Vsa vozila ustrezajo najnovejšim ekološkim standardom in so opremljeni z GPS sledenjem, kar nam omogoča vpogled kadarkoli v lokacijo tovora. Naši vozniki imajo opravljene poklicne kvalifikacije in pridobljene ADR certifikate za prevoze nevarnih snovi, so izkušeni in profesionalni. Skrbimo za ustrezno vedenje in urejenost voznika in vozila.

Petro plus vas vodi do cilja

Petroplus predstavlja 20 let izkušenj. Obljubljamo vam:

  • pravočasno opravljen prevoz
  • hitro odzivnost
  • prilagajanje nastali situaciji in vsem spremembam na poti in
  • dosegljivost predvsem pa odkrit in pošten odnos

Telefonske številke:

info@petroplus.si

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!

Petro plus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.